Urządzenia i Akcesoria
青柠玛德琳蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 个
Składniki
玛德琳
-
低筋面粉190 克
-
发粉½ 茶匙
-
盐¼ 茶匙
-
无盐牛油 切丁(2公分),额外准备涂抹用170 克
-
细砂糖120 克
-
青拧 只取皮屑,不带白瓤3 - 4 粒
-
蛋 室温3 个
-
蛋黄 室温1 个
白巧克力浆
-
白巧克力片100 克
-
些许 青柠皮屑冻干草莓 ,切碎些许
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
156 mg
Białko
8 g
Kalorie
1948 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® 伴您欢度圣诞
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy