青柠玛德琳蛋糕

青柠玛德琳蛋糕

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 个

Składniki

玛德琳
  • 低筋面粉
    190 克
  • 发粉
    ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 无盐牛油 切丁(2公分),额外准备涂抹用
    170 克
  • 细砂糖
    120 克
  • 青拧 只取皮屑,不带白瓤
    3 - 4 粒
  • 室温
    3 个
  • 蛋黄 室温
    1 个
白巧克力浆
  • 白巧克力片
    100 克
  • 冻干草莓 ,切碎
    些许
    些许 青柠皮屑

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 156 mg
Białko 8 g
Kalorie 1948 kJ / 466 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...