Urządzenia i Akcesoria
柠檬奶油配罗勒雪泥
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 25 godz.
8 人份
Składniki
柠檬霜
-
鱼胶片1 条
-
糖50 克
-
柠檬 只取皮屑3 个
-
柠檬汁125 克
-
蛋黄 (约70克)4 个
-
蛋 (约80克)2 个
-
牛油75 克
罗勒雪泥
-
水310 克
-
青柠汁110 克
-
糖90 克
-
新鲜罗勒 只取叶片50 克
青柠果冻
-
鱼胶片1 条
-
水45 克
-
糖30 克
-
青柠汁30 克
柠檬糖霜
-
糖50 克
-
柠檬 只取皮屑1 个
-
蛋白50 克
组合
-
新鲜综合莓 装饰用
-
消化饼干 捏碎,装饰用
-
新鲜九层塔 装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.6 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
30.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名厨坤恩的美食秘境
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6 godz. 45 min
老北京奶酪
2 godz. 45 min
番薯糖水
40 min
酒酿水波蛋
25 min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Brak ocen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Brak ocen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Brak ocen
血橙配金巴利布丁
Brak ocen
橙汁糖浆梨
Brak ocen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Brak ocen
蒸巧克力馅饼
Brak ocen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Brak ocen