Urządzenia i Akcesoria
Keik Polenta, Jeruk, dan Almond
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 porsi
Składniki
-
mentega tawar suhu ruang, ditambah ekstra untuk mengoles250 g
-
air1000 g
-
jeruk mandarin (sekitar 4), tidak dikupas320 g
-
kacang macadamia60 g
-
kacang almond220 g
-
gula kastor220 g
-
telur3
-
polenta170 g
-
baking powder bebas gluten1 sdt
-
gula halus untuk taburan
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
54.3 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Tłuszcz
32.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keik keju (tanpa dipanggang)
5 godz. 30 min
Biskut Arab
Brak ocen
Cookies Spekulas
3 godz.
Cookies Amaretto
30 min
Christmas Upside Down Cake
1 godz. 10 min
Simnel Cake
Brak ocen
Soes Krim Paskah
1 godz. 15 min
Mont Blanc Cake
Brak ocen
Two Color Butter Cake
1 godz. 25 min
Mixed Berry Charlotte
Brak ocen
Lemon Meringue Cake
Brak ocen
Apple Custard Tart
Brak ocen