Urządzenia i Akcesoria
Mandel-Eis mit Brownies
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 11 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Mandeln, blanchiert80 g
-
Milch200 g
-
Sahne400 g
-
Zucker120 g
-
Eigelb4
-
Brownies in Würfeln (1 cm), siehe Tipp50 g
-
Brownies in Würfeln (1 cm)50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
126 mg
Białko
6 g
Kalorie
1613 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Eclairs mit Karamellcreme
4 godz.
Mini-Tartelettes mit Mais, Hackfleisch und Süßkartoffel
3 godz. 10 min
Banoffee-Schoko-Dessert
1 godz. 15 min
Zitronen-Mango-Schnitten
6 godz. 30 min
No-Bake-Tiramisu-Torte
7 godz. 30 min
Bananen-Karamell-Pie
2 godz. 30 min
Himbeer-Mohn-Tiramisu
1 godz.
Spaghetti-Eis
25 min
Brombeertarte
3 godz. 30 min
Mascarpone-Karamell-Torte ohne Backen
4 godz. 30 min
Karamell-Pudding
1 godz.
Joghurtbombe
12 godz. 15 min