Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g wortel, potong kasar (3 cm)
- 300 g tahu padat (taukwa)
- 1 sdt kudzu bubuk
- 1 sdt garam batu
- 20 g ketumbar segar, daun saja, dicincang
- 100 g jamur shitake segar, potong dadu
- 500 g air
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 251 kJ / 60 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2 g