Urządzenia i Akcesoria
胶原蛋白汤底料
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
鸡壳 (200 克),去油脂,切块(4公分)1 个
-
鸡脚 (凤爪) 去爪尖250 克
-
水2600 克
-
姜1 片
-
青葱1 小支
-
盐 ,适量调味1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2012 mg
Białko
9 g
Kalorie
301 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
火锅乐
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy