胶原蛋白汤底料

胶原蛋白汤底料

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 鸡壳 (200 克),去油脂,切块(4公分)
    1 个
  • 鸡脚 (凤爪) 去爪尖
    250 克
  • 2600 克
  • 1 片
  • 青葱
    1 小支
  • ,适量调味
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2012 mg
Białko 9 g
Kalorie 301 kJ / 72 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...