Urządzenia i Akcesoria
Hasselnøddemarengslagkage med banantoffee
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
12 skiver
Składniki
Hasselnøddemarengsbunde
-
solsikkeolie til smøring
-
sukker, hvid250 g
-
hasselnødder med skind150 g
-
æggehvider5
-
hvidvinseddike1 spsk
Banantoffee
-
toffees (hård karamel, fx Werthers)75 g
-
banan (ca. 120 g)1
-
fløde, min 30 % fedt100 g
Topping
-
mørk chokolade 50%, skåret i små stykker100 g
-
fløde, min 30 % fedt80 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
Samling
-
mørk chokolade i ét stykke50 g
-
hasselnødder, uden skal ristede35 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 skive
Białko
6 g
Kalorie
1461 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lagkager
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Brownies
50 min
Lagkagebund
1 godz. 50 min
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4 godz.
Tiramisukage
Brak ocen
Hyldeblomstkage med lime
Brak ocen
Tærte med makroner og bær
Brak ocen
Birkes-bærkage
Brak ocen
Blåbærsnegle
Brak ocen
Brombærtærte
Brak ocen