Urządzenia i Akcesoria
Trelags-chokoladelagkage
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
14 skiver
Składniki
Chokoladebunde
-
æg, medium3
-
sukker, hvid150 g
-
havsalt¼ tsk
-
smør blødt plus ekstra til smøring200 g
-
mørk chokolade små stykker eller knapper150 g
-
vand50 g
-
farin100 g
-
piskefløde80 g
-
selvhævende mel200 g
-
kakaopulver70 g
-
bagepulver1 tsk
-
natron1 tsk
Chokoladefyld
-
mørk chokolade små stykker eller knapper100 g
-
kakaopulver20 g
-
smør i tern80 g
-
piskefløde100 g
-
kondenseret mælk, sødet350 g
-
havsalt1 knivspids
Chokoladeganache
-
mørk chokolade små stykker eller knapper150 g
-
jordbær250 g
-
piskefløde80 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 skive
Białko
9 g
Kalorie
2556 kJ /
610 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lagkager
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Brownies
50 min
Lagkagebund
1 godz. 50 min
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4 godz.
Tiramisukage
Brak ocen
Hyldeblomstkage med lime
Brak ocen
Tærte med makroner og bær
Brak ocen
Birkes-bærkage
Brak ocen
Blåbærsnegle
Brak ocen
Brombærtærte
Brak ocen