Roti Telur Korea (Korean Egg Bread)
TM6 TM5 TM31

Roti Telur Korea (Korean Egg Bread)

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 125 g tepung terigu protein rendah
  • 1 sdt baking powder
  • 30 g mentega
  • 200 g susu segar
  • 3 telur
  • 60 g gula
  • 1 jumput garam
  • ½ sdt ekstrak vanila
  • 80 g keju cheddar, diparut
    lub 80 g mozzarella, diparut

Wartości odżywcze
na 1 porsi
Kalorie
1054 kJ / 252 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy