Urządzenia i Akcesoria
巧克力棒棒糖
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
20 个
Składniki
巧克力蛋糕
-
榛子100 克
-
去核椰枣 一切二120 克
-
蛋2 个
-
油30 克
-
香草味香精1 茶匙
-
白脱牛奶200 克
-
面粉100 克
-
可可粉30 克
-
小苏打1 茶匙
-
泡打粉1 茶匙
-
盐1 - 2 小撮
棒棒糖制作
-
冻干覆盆子15 克
-
去皮美国大杏仁50 克
-
花生酱 无糖100 克
-
400 克 白巧克力, ,块状(见要诀)黑巧克力 块状(见要诀)400 克
-
油3 汤匙
-
甜椰丝,湿的 (opcjonalnie) 生的或烤过的,装饰用
-
装饰小糖珠 (opcjonalnie) 装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
126.8 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1136.8 kJ /
271.7 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亲子时光
16 Przepisów
Chiny
Chiny