Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g susu
- 50 g gula
- 1 jumput garam
- 220 g beras putih bulir pendek, untuk pudding nasi
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 847 kJ / 202.4 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 34.4 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 82.1 mg