Roti pitta

Roti pitta

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 potongan

Składniki

  • ragi kering instan (2 g)
    1 sdt
    10 g ragi basah
  • air
    270 g
  • gula
    1 sdt
  • minyak zaitun
    1 sdt
  • tepung roti
    500 g
  • garam
    1 sdt

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 7 g
Kalorie 1000 kJ / 238 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie