Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g air
-
2
sdt ragi kering instan (8 g)
lub 20 g ragi basah - 30 g minyak zaitun ekstra virgin, tambahkan untuk mengoles
- 500 g tepung roti
- 1 sdt garam
- 50 g rolled oats
- 150 g campuran biji-bijian, (wijen, rami, bunga matahari, labu, poppy), tambahkan untuk taburan (lihat tips)
- 30 g madu
- Wartości odżywcze
- na 1 bagian
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 4.9 g