Roti rustic

Roti rustic

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
35 potongan

Składniki

  • bulir gandum
    600 g
  • air
    400 g
  • ragi basah
    30 g
    3 sdt ragi kering instan, (12 g)
  • buttermilk
    120 g
  • tepung roti tambahkan untuk taburan
    150 gram
  • garam
    2 sdt
  • cuka balsamik
    1 sdm
  • bubuk malt diastatik (opcjonalnie)
    1 sdt

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 bagian

Białko 3 g
Kalorie 291 kJ / 70 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie