Urządzenia i Akcesoria
京式自来红月饼
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 个
Składniki
油酥皮
-
水80 克
-
麻油90 克
-
麦芽糖10 克
-
小苏打 (约¼茶匙)1 克
-
白砂糖10 克
-
面粉230 克
馅心
-
面粉40 克
-
混合整粒坚果80 克
-
糖桂花20 克
-
麻油45 克
-
糖80 克
组合
-
红色食用色素
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
66.4 mg
Białko
4 g
Kalorie
1285.8 kJ /
307.6 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
35.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中国月饼地图
9 Przepisów
Chiny
Chiny