Urządzenia i Akcesoria
高蛋白芥末酸奶酱沾黄瓜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 人份
Składniki
-
英式芥末酱30 克
-
原味酸奶150 克
-
杏仁片30 克
-
蜂蜜 选麦卢卡蜂蜜10 克
-
现磨黑胡椒粉 (约¼茶匙)1 克
-
海盐 (约¼茶匙)1 克
-
黄瓜 切成手指条状1 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
586 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
853.5 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
产后修复这样吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny