Urządzenia i Akcesoria
Millefeuille met chocolade en karamel
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porties
Składniki
Karamel met noten
-
hazelnoten30 g
-
walnoten30 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten30 g
-
gepelde amandelen gesnoeid30 g
-
bruine suiker300 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
azijn50 g
Vulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken400 g
-
room, 35% vet400 g
-
boter in stukken60 g
Bladerdeeg
-
boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)480 g
-
bloem en iets meer om te bewerken500 g
-
koud water200 g
-
citroensap1 el
-
suiker10 g
-
zout1 tl
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
285 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
6523 kJ /
1558.5 kcal
Tłuszcz
108 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
61.3 g
Węglowodany
128.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dagelijks en creatief
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrije kerstfruitcake
Brak ocen
Vloeibare karamel
25 min
Basis karamel
25 min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Brak ocen
Amandelverslaving
1 godz.
Soja yoghurt
12 godz. 15 min
Nougatine
1 godz. 30 min
Honingraat
1 godz. 30 min
Snelle chocolade amandel fudge
Brak ocen
IJssandwich
Brak ocen
Popcorn-ijs
Brak ocen
Gezouten-Karamelijs
14 godz.