Urządzenia i Akcesoria
健康蛋奶沙司
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
原蔗糖 (见要诀)40 克
-
玉米面粉1 ½ 汤匙
-
蛋2 颗
-
蛋黄1 个
-
天然香草精1 茶匙
-
小豆蔻豆荚 打碎(可省略)(见要诀)2 条
-
牛奶600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
99.1 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
840.3 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
21.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜蜜的味道
61 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6 godz. 45 min
老北京奶酪
2 godz. 45 min
番薯糖水
40 min
酒酿水波蛋
25 min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Brak ocen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Brak ocen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Brak ocen
血橙配金巴利布丁
Brak ocen
橙汁糖浆梨
Brak ocen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Brak ocen
蒸巧克力馅饼
Brak ocen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Brak ocen