花生焦糖饼干

花生焦糖饼干

4.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 35 min
16 人份

Składniki

  • 无盐熟花生 (见要诀)
    260 克
  • 浸泡用
饼干底
  • 特级初榨橄榄油 涂抹用
  • 燕麦片
    150 克
  • 山核桃仁 (见要诀)
    50 克
  • 去核甜枣
    100 克
  • 椰丝
    20 克
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 天然椰子油
    60 克
  • 纯枫糖浆
    2 茶匙
饼干内馅
  • 去核甜枣
    100 克
  • 椰浆
    60 克
  • 天然椰子油
    30 克
  • 天然香草精
    1 茶匙
  • 香蕉
    100 克
饼干糖霜
  • 黑巧克力 切块
    150 克
  • 葡萄籽油
    3 茶匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 8.3 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 1384.3 kJ / 329.6 kcal
Tłuszcz 23.4 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 10.4 g
Węglowodany 22.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie