Urządzenia i Akcesoria
花生焦糖饼干
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 35 min
16 人份
Składniki
-
无盐熟花生 (见要诀)260 克
-
水 浸泡用
饼干底
-
特级初榨橄榄油 涂抹用
-
燕麦片150 克
-
山核桃仁 (见要诀)50 克
-
去核甜枣100 克
-
椰丝20 克
-
肉桂粉1 茶匙
-
天然椰子油60 克
-
纯枫糖浆2 茶匙
饼干内馅
-
去核甜枣100 克
-
椰浆60 克
-
天然椰子油30 克
-
天然香草精1 茶匙
-
香蕉100 克
饼干糖霜
-
黑巧克力 切块150 克
-
葡萄籽油3 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
8.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1384.3 kJ /
329.6 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜蜜的味道
61 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
巧克力棒棒糖蛋糕
45 min
蒸肉桂卷
Brak ocen
椰子燕麦饼干
Brak ocen
圣诞咖啡饼干
Brak ocen
提拉米苏饼干
1 godz.
咖啡树根蛋糕
10 godz.
芒果树根蛋糕
10 godz. 40 min
香草巧克力姜饼人
35 min
焦糖夹心苹果姜饼人
Brak ocen
圣诞姜饼屋
Brak ocen
开心果马卡龙
2 godz. 30 min
树莓白巧克力奶油泡芙
Brak ocen