Urządzenia i Akcesoria
奇亚籽甜饼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
350 克
Składniki
-
特级初榨橄榄油40 克
-
香蕉 (约90克),去皮切块1 根
-
水60 克
-
芝麻40 克
-
葵花籽50 克
-
南瓜籽60 克
-
白色奇亚籽40 克
-
亚麻籽2 汤匙
-
甜椰丝,湿的 (见要诀)50 克
-
红糖 (见要诀)1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 克
Sód
50.2 mg
Białko
56.9 g
Kalorie
8550 kJ /
2035 kcal
Tłuszcz
174.2 g
Błonnik
45.6 g
Tłuszcz nasycony
47.6 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜蜜的味道
61 Przepisów
Chiny
Chiny