奇亚籽甜饼

奇亚籽甜饼

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
350 克

Składniki

  • 特级初榨橄榄油
    40 克
  • 香蕉 (约90克),去皮切块
    1 根
  • 60 克
  • 芝麻
    40 克
  • 葵花籽
    50 克
  • 南瓜籽
    60 克
  • 白色奇亚籽
    40 克
  • 亚麻籽
    2 汤匙
  • 甜椰丝,湿的 (见要诀)
    50 克
  • 红糖 (见要诀)
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 350 克

Sód 50.2 mg
Białko 56.9 g
Kalorie 8550 kJ / 2035 kcal
Tłuszcz 174.2 g
Błonnik 45.6 g
Tłuszcz nasycony 47.6 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...