Urządzenia i Akcesoria
柠檬挞
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 人份
Składniki
杏仁藜麦挞皮
-
黄油 涂抹用
-
美国大杏仁 (见要诀)60 克
-
藜麦麦片40 克
-
面粉80 克
-
全麦面粉60 克
-
黄油 冷冻,切块(每块3厘米)100 克
-
蛋1 颗
-
冷水3 茶匙
柠檬馅
-
柠檬 只取皮,去白色脉络3 - 4 个
-
原蔗糖2 汤匙
-
蜂蜜60 克
-
柠檬汁 (见要诀)180 克
-
玉米粉2 茶匙
-
椰奶150 克
-
蛋3 颗
-
蛋黄3 颗
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
100.3 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
905.7 kJ /
215.6 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜蜜的味道
61 Przepisów
Chiny
Chiny