Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
杏仁藜麦挞皮
- 黄油 ,涂抹用
- 60 克 美国大杏仁 (见要诀)
- 40 克 藜麦麦片
- 80 克 面粉
- 60 克 全麦面粉
- 100 克 黄油 ,冷冻,切块(每块3厘米)
- 1 颗 蛋
- 3 茶匙 冷水
内馅
- 600 克 里考塔乳酪 (见要诀)
- 2 茶匙 天然香草精和香草籽
- 60 克 枫糖
- ½ 茶匙 肉桂粉 (可省略)
- 3 个 树番茄 (约250克),去皮,切片
- 3 个 无花果 (约120克),一切二
- 1 个 石榴 ,只取石榴籽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 940.1 kJ / 390.5 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 159.1 mg