Urządzenia i Akcesoria
奶酪水果挞
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 人份
Składniki
杏仁藜麦挞皮
-
黄油 涂抹用
-
美国大杏仁 (见要诀)60 克
-
藜麦麦片40 克
-
面粉80 克
-
全麦面粉60 克
-
黄油 冷冻,切块(每块3厘米)100 克
-
蛋1 颗
-
冷水3 茶匙
内馅
-
里考塔乳酪 (见要诀)600 克
-
天然香草精和香草籽2 茶匙
-
枫糖60 克
-
肉桂粉 (可省略)½ 茶匙
-
树番茄 (约250克),去皮,切片3 个
-
无花果 (约120克),一切二3 个
-
石榴 只取石榴籽1 个
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
159.1 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
940.1 kJ /
390.5 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜蜜的味道
61 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
巧克力棒棒糖蛋糕
45 min
蒸肉桂卷
Brak ocen
椰子燕麦饼干
Brak ocen
圣诞咖啡饼干
Brak ocen
提拉米苏饼干
1 godz.
咖啡树根蛋糕
10 godz.
芒果树根蛋糕
10 godz. 40 min
香草巧克力姜饼人
35 min
焦糖夹心苹果姜饼人
Brak ocen
圣诞姜饼屋
Brak ocen
开心果马卡龙
2 godz. 30 min
树莓白巧克力奶油泡芙
Brak ocen