黄油布丁枫糖面包配核桃碎

黄油布丁枫糖面包配核桃碎

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 人份

Składniki

  • 全麦面包 切片(见要诀)
    300 克
  • 黄油 室温软化
    60 克
  • 去核李子干 切碎
    80 克
  • 核桃仁碎
    60 克
  • 粗蔗糖 (见要诀)
    3 茶匙
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 自发面粉
    1 汤匙
  • 3 颗
  • 纯枫糖浆
    2 汤匙
  • 稀奶油,含脂肪量35%
    100 克
  • 牛奶
    500 克
  • 天然香草精
    1 茶匙
  • 纯枫糖浆 上菜用
  • 原味酸奶 或蛋奶沙司,上菜用(可省略)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 379.3 mg
Białko 12.7 g
Kalorie 1989.5 kJ / 473.7 kcal
Tłuszcz 28.1 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 12.4 g
Węglowodany 39.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...