Urządzenia i Akcesoria
蒸椰子布丁
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
鸡蛋(约53-63克)3 颗
-
蛋黄2 颗
-
纯枫糖浆1 汤匙
-
椰子粉 (1小袋)50 克
-
水750 克
-
牛奶250 克
-
八角2 个
-
肉桂棒1 根
-
纯枫糖浆 装饰用,依个人喜好调整
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
65.9 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
629.8 kJ /
149.8 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻盈甜品
30 Przepisów
Chiny
Chiny