苹果肉桂松饼

苹果肉桂松饼

3.7 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 人份

Składniki

  • 核桃仁
    60 克
  • 美国大杏仁
    60 克
  • 苹果 (保留皮),去核,切块(每块3厘米)
    150 克
  • 2 颗
  • 牛奶 (见要诀)
    60 克
  • 红糖 (见要诀)
    90 克
  • 核桃油
    120 克
  • 全麦自发面粉
    150 克
  • 肉桂粉
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 100.3 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 1033.2 kJ / 246 kcal
Tłuszcz 17.2 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 17.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...