Urządzenia i Akcesoria
苹果肉桂松饼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 人份
Składniki
-
核桃仁60 克
-
美国大杏仁60 克
-
苹果 (保留皮),去核,切块(每块3厘米)150 克
-
蛋2 颗
-
牛奶 (见要诀)60 克
-
红糖 (见要诀)90 克
-
核桃油120 克
-
全麦自发面粉150 克
-
肉桂粉1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
100.3 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1033.2 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻盈甜品
30 Przepisów
Chiny
Chiny