Urządzenia i Akcesoria
柠檬酸橙玉米蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 人份
Składniki
-
意大利玉米粉 (见要诀)180 克
-
原蔗糖180 克
-
柠檬 取皮(去白色经络)2 颗
-
青柠 取皮(去白色经络)1 颗
-
黄油 切块(每块2厘米)200 克
-
天然香草精1 茶匙
-
蛋4 颗
-
斯佩尔特小麦面粉60 克
-
泡打粉2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
211 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1142.5 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
29.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜蜜的味道
61 Przepisów
Chiny
Chiny