柠檬酸橙玉米蛋糕

柠檬酸橙玉米蛋糕

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 人份

Składniki

  • 意大利玉米粉 (见要诀)
    180 克
  • 原蔗糖
    180 克
  • 柠檬 取皮(去白色经络)
    2 颗
  • 青柠 取皮(去白色经络)
    1 颗
  • 黄油 切块(每块2厘米)
    200 克
  • 天然香草精
    1 茶匙
  • 4 颗
  • 斯佩尔特小麦面粉
    60 克
  • 泡打粉
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 211 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 1142.5 kJ / 272 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Węglowodany 29.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...