玫瑰水玛德琳蛋糕

玫瑰水玛德琳蛋糕

4.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
12 人份

Składniki

  • 天然椰子油 涂抹用
  • 面粉 撒粉用
  • 原蔗糖
    80 克
  • 天然椰子油 多备一些涂抹用
    50 克
  • 2 颗
  • 玫瑰花水
    3 茶匙
  • 天然香草精
    1 茶匙
  • 牛奶 (见要诀)
    2 茶匙
  • 面粉
    60 克
  • 泡打粉
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 28.2 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 392.2 kJ / 93.3 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 10.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...