香蕉纸杯蛋糕配花生黄油糖霜

香蕉纸杯蛋糕配花生黄油糖霜

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 人份

Składniki

香蕉纸杯蛋糕
  • 美国大杏仁
    60 克
  • 熟香蕉,甜度较高 切块
    170 克
  • 2 颗
  • 鲜榨橙汁 (见要诀)
    70 克
  • 纯枫糖浆 (见要诀)
    80 克
  • 特级初榨橄榄油
    120 克
  • 全麦自发面粉
    190 克
  • 泡打粉
    ¼ 茶匙
  • 肉桂粉
    ½ 茶匙
花生黄油糖霜
  • 奶油乳酪 切块(每块3-4厘米),室温软化
    250 克
  • 光滑的花生酱
    90 克
  • 纯枫糖浆 (见要诀)
    1 ½ 汤匙
  • 干香蕉片 装饰用(可省略)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 228.4 mg
Białko 7.7 g
Kalorie 1438 kJ / 342.3 kcal
Tłuszcz 25.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Węglowodany 20.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...