Urządzenia i Akcesoria
双层巧克力蛋糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
12 人份
Składniki
-
生腰果 (见要诀)200 克
-
水 约400克,浸泡用
蛋糕
-
特级初榨橄榄油 涂抹用
-
西葫芦 切块(每块3-4厘米)250 克
-
香蕉 去皮切块200 克
-
纯枫糖浆150 克
-
红糖 (见要诀)100 克
-
特级初榨橄榄油230 克
-
蛋4 颗
-
牛奶100 克
-
全麦自发面粉450 克
-
泡打粉½ 茶匙
-
天然无糖可可粉 (见要诀)60 克
巧克力腰果糖霜
-
红糖80 克
-
牛奶60 克
-
天然无糖可可粉 (见要诀)30 克
-
奶油乳酪 室温软化,切块(每块3厘米)250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
372.3 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
2670.5 kJ /
635.8 kcal
Tłuszcz
38.6 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
57.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜蜜的味道
61 Przepisów
Chiny
Chiny