Urządzenia i Akcesoria
Bijentaart met glazuur
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
35 stuks
Składniki
Deeg
-
eieren5
-
suiker140 g
-
bloem380 g
-
vanillesuiker (± 8 g)1 zakje
-
bakpoeder20 g
-
melk230 g
-
zonnebloemolie200 g
-
geraspte citroenschil½
Glazuur
-
roomkaas450 g
-
yoghurt75 g
-
suiker120 g
-
geraspte citroenschil½
-
vers geperst citroensap15 g
Smeltende chocolade
-
pure chocolade in stukken100 g
-
zonnebloemolie10 g
-
ingeblikte abrikozenhelften uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)35
-
amandelschilfers50 g
-
snoepjes (opcjonalnie) suiker ogen70
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
88.5 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
875.5 kJ /
209.3 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Brak ocen
Regenboog Veggie Pizza
Brak ocen
Vegan mini cheesecakes
4 godz. 30 min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Brak ocen
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 godz.
Vanille-ijs sandwiches
13 godz. 25 min
Slagroom
10 min
Pistache en amandel filo spiraal
Brak ocen
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 godz. 35 min
Chocoladehazelnootpasta
45 min
Appelpunch
30 min