Urządzenia i Akcesoria
Maanzaadslakken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
40 stuks
Składniki
Deeg
-
speltgraan250 g
-
melk250 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
zachte boter en iets meer om in te vetten50 g
-
suiker30 g
-
bloem250 g
-
zout½ tl
Maanzaadvulling
-
zachte boter in stukken50 g
-
maanzaad100 g
-
suiker50 g
-
ei1
Opbouw
-
bloem om te bewerken
Kleur toppings
-
suiker200 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
voedingskleurstof (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
35.2 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
456.7 kJ /
109.2 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Goreng
40 min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Brak ocen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Soba noodle mee goreng
40 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Brak ocen
Vegan Bolognese
50 min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Pikante Kip met Kokosrijst
Brak ocen
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Brak ocen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 godz. 20 min