蜜蜂糖霜蛋糕

蜜蜂糖霜蛋糕

5.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
35 个

Składniki

蛋糕
  • 鸡蛋(约53-63克)
    5 颗
  • 140 克
  • 面粉
    380 克
  • 天然香草糖 (大约8克)
    1 包
  • 泡打粉
    20 克
  • 牛奶
    230 克
  • 葵花籽油
    200 克
  • 柠檬皮屑
    ½ 个
糖霜
  • 奶油乳酪 切块
    450 克
  • 酸奶
    75 克
  • 120 克
  • 柠檬皮屑
    ½ 个
  • 鲜榨柠檬汁
    15 克
巧克力淋酱
  • 黑巧克力 切块
    100 克
  • 葵花籽油
    10 克
  • 杏子,罐装 沥干后切半(约480克净重)
    35 个
  • 去皮美国大杏仁 切片
    50 克
  • 糖果 作眼睛用
    70 个

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 88.5 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 875.5 kJ / 209.3 kcal
Tłuszcz 13.4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 19.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...