Sauterade kalkonstrimlor

Sauterade kalkonstrimlor

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g

Składniki

  • vegetabilisk olja
    20 g
    20 g olivolja
  • vitlöksklyfta
    1
    20 g gul lök
  • kalkonlår, skinn- och benfria strimlade (1,5 cm x 3-4 cm), klappas torra med hushållspapper
    250 g
    250 g kalkonbröst, skinn- och benfritt, strimlade (1,5 cm x 3-4 cm), klappas torra med hushållspapper

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 3052 mg
Białko 58 g
Kalorie 1961 kJ / 469 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie