Urządzenia i Akcesoria
Sauterade kalkonbitar
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
20 g olivoljaolja20 g
-
20 g gul lökvitlöksklyfta1
-
250 g kalkonbröst, skinn- och benfritt, tärnade (3 cm), klappas torra med hushållspapperkalkonlår, skinn- och benfria tärnade (3 cm), klappas torra med hushållspapper250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
3052 mg
Białko
58 g
Kalorie
1961 kJ /
469 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scones
30 min
Karamelliserad lök
50 min
Wokade blandade grönsaker
Brak ocen
Brynta kycklingbitar
Brak ocen
Brynta nötbitar (medium)
Brak ocen
Sojayoghurt (vegansk)
Brak ocen
Svampsås
Brak ocen
Bulgur
Brak ocen
Jordnötsmjölk och plättar
Brak ocen
Äppelmarmelad
Brak ocen
Sauterad lax
Brak ocen
Sauterad chorizo
Brak ocen