Sup kacang Arab dengan bayam

Sup kacang Arab dengan bayam

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 porsi

Składniki

  • bayam segar roughly chopped as needed
    300 g
  • kacang arab kering
    100 g
  • air
    800 g
  • garam
    1 sdt
  • bawang bombai cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • minyak zaitun
    30 g
  • wortel cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • siung bawang putih
    3
  • lobak (opcjonalnie) cut in pieces (3 cm)
    100 g
  • bubuk lada hitam
    1 jumput

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 4 g
Kalorie 408 kJ / 98 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie