Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g minyak
- 10 g jahe segar
- 400 g daging buah labu kuning, cut in pieces
- 100 g kentang, cut in pieces
- 50 g kacang mete, mentah
- ½ sdt garam, plus extra to taste
- 2 jumput bubuk lada putih
- 750 g air
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 592 kJ / 141 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.9 g