Sup krim jamur

Sup krim jamur

4.9 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porsi

Składniki

  • jamur kancing cut in halves or quarters as needed
    400 g
  • air
    500 - 600 g
  • susu
    200 g
  • dadu kaldu sayur (untuk 0.5 l)
    1
    1 sdt penuh pasta kaldu sayur
  • tepung terigu
    50 g
  • garam
    ½ sdt
  • krim
    50 g
  • peterseli segar leaves only
    4 tangkai
  • krim keju (cream cheese) (opcjonalnie)
    40 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 7 g
Kalorie 550 kJ / 132 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie