Telur dan bayam panggang

Telur dan bayam panggang

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porsi

Składniki

  • daun bayam, beku dicairkan (defrost)
    500 g
  • keju keras untuk diparut (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
    50 g
  • siung bawang putih
    1
  • minyak zaitun ekstra virgin
    50 g
  • garam
    1 sdt
  • tepung terigu
    50 g
  • susu
    500 g
  • mentega
    30 g
  • bubuk pala
    1 jumput
  • bubuk lada hitam
    1 jumput
  • telur
    6

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 15 g
Kalorie 1327 kJ / 317 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie