Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g daun bayam, beku, dicairkan (defrost)
- 50 g keju keras, untuk diparut (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
- 1 siung bawang putih
- 50 g minyak zaitun ekstra virgin
- 1 sdt garam
- 50 g tepung terigu
- 500 g susu
- 30 g mentega
- 1 jumput bubuk pala
- 1 jumput bubuk lada hitam
- 6 telur
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1327 kJ / 317 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 1.8 g