Urządzenia i Akcesoria
Pasta kaldu ayam
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porsi
Składniki
-
daging ayam, tanpa kulit, tanpa tulang and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), potong kecil-kecil300 g
-
campuran sayur putih (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), potong kecil-kecil200 g
-
campuran daun-daun aromatik segar (e.g. rosemary, thyme, parsley), daun saja4 tangkai
-
garam kasar150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaf (daun salam Eropa kering)1
-
cengkeh utuh1
-
biji ketumbar5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porsi
Białko
58 g
Kalorie
2714 kJ /
649 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buku Masak Dasar
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bawang Putih Dalam Minyak
15 min
Pasta Jahe
15 min
Dark Brown Sugar
Brak ocen
Krimer Kopi Vanila
Brak ocen
Mentega Tawar
Brak ocen
Bumbu Gurih
Brak ocen
Susu Kental Manis
50 min
Pasta Olesan Anti Lengket
5 min
Bubuk Kari Madras
Brak ocen
Bumbu Lemon Pepper
Brak ocen
Premix Kue dengan Mentega Putih
5 min
Baking Powder Bebas Gluten
5 min