Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 kusů rohlíků
- 2 polévkové lžíce vepřového sádla
- 180 gramů cibule, napůl
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 250 gramů anglické slaniny, na kostky
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 snítka petrželové natě, jemně nasekané
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- 150 gramů plnotučného mléka
- 100 gramů polohrubé mouky
- 2 vejce
- 700 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2496 kJ / 596 kcal
- Białko
- 23.9 g
- Węglowodany
- 62.5 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Karlovarské knedlíky
50min
Kapustové karbanátky
50min
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min
Bavorské knedlíčky do polévky
1h
Chlupaté knedlíky
1 Std. 5 Min
Zámecké rizoto
35 Min
Bramborové knedlíky
1h 50min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1h 10min
Bramborové škubánky
1h 10min
Vdolečky s povidly
1 Std. 30 Min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5 min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min