混合莓果蛋白甜饼

混合莓果蛋白甜饼

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 人份

Składniki

覆盆子酱
  • 覆盆子 新鲜的,冷冻需提前解冻
    200 克
  • 细砂糖
    100 克
  • 柠檬汁
    20 克
蛋白甜饼
  • 330 克
  • 蛋白 (约8个蛋白),室温
    250 克
  • 塔塔粉
    1 小撮
  • 白醋
    1 茶匙
  • 天然香草精
    1 茶匙
  • 玉米淀粉
    40 克
覆盆子奶油
  • 稀奶油,含脂肪量35% 冷藏的
    600 克
  • 覆盆子 ,新鲜的,冷冻需提前解冻
    20 克
  • 综合新鲜莓果 装饰用
    500 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 90.4 mg
Białko 4 g
Kalorie 1451 kJ / 345 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...