Urządzenia i Akcesoria
Bulgur en rode linzensoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
15 g
Kalorie
1660 kJ /
396.5 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
10.6 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Brak ocen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Brak ocen
Balletjes met dadels en noten
Brak ocen
Pizza lahmacun a la Turk
1 godz.
Kurkuma schillen
Brak ocen
Speltbrood
Brak ocen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Keftedes (gehaktballen)
2 godz. 30 min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Brak ocen
Batbout met kaas
30 min
Harira
7 godz.