Urządzenia i Akcesoria
Vegansk Mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
5 porsjon
Składniki
-
cashewnøtt, rå140 g
-
vann for trekking
-
kokosyoghurt vegansk70 g
-
mandelmelk (se tips)110 g
-
sitronsaft, ferskpresset30 g
-
tapiokastivlelse (se tips)40 g
-
næringsgjær4 ss
-
havsalt for smak½ - 1 ts
-
kokosolje20 g
-
olivenolje til smøring
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 5 porsjon
Sód
1246 mg
Białko
55 g
Kalorie
6294 kJ /
1515 kcal
Tłuszcz
110 g
Tłuszcz nasycony
45 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantebasert mat
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kokosnøttmelk
5 min
Mandelmelk
1 godz. 5 min
Tahini
Brak ocen
Majones uten egg
Brak ocen
Wakame gomasio
Brak ocen
Basilikumolje
Brak ocen
Grunnleggende grønnsakskraft
Brak ocen
Cashew rømme
Brak ocen
Harissa
Brak ocen
Nøttesmør
10 min
Karamellisering 400-500 g løk
Brak ocen
Stekt grønnsaksblanding
Brak ocen