Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g air
- 1 sdt gula
-
20 - 25
g ragi basah
lub 2 - 3 sdt ragi kering instan (8 g) - 400 g tepung terigu
-
30
g minyak zaitun
lub 30 g mentega, tambahkan untuk mengoles - 1 sdt garam
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 7347 kJ / 1755 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 308 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 18.5 g