Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g yoghurt plain
- 800 g susu full cream
- 40 g gula (opcjonalnie)
- 250 g air
-
1
level sdt asam askorbat (Vitamin C bubuk)
lub 30 g perasan jus lemon segar (berkisar ½ lemon)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 400 kJ / 96 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0 g