Urządzenia i Akcesoria
Bramboračka se sušenými houbami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
50 gramů celeru na čtvrtky
-
50 gramů mrkve na čtvrtky
-
50 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
40 gramů másla
-
400 gramů brambor na malé kostky
-
20 gramů hříbků, sušených
-
1 čajová lžička sušené majoránky
-
1 kostka zeleninového bujónu
-
1 čajovou lžičku soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1200 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
4 g
Kalorie
737 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Koprová omáčka
20 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Zelňačka
25 min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Kulajda
40 min
Frankfurtská polévka
30 min
Čočková polévka
1 godz. 35 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 godz.
Rajská omáčka
30 min
Česneková polévka
20 min
Bramboráky
45 min
Houskové knedlíky
50 min