Urządzenia i Akcesoria
Driekoningentaart 100% chocolade
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 stuks
Składniki
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
cacaopoeder50 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
Chocoladeganache
-
pure chocolade in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eierdooiers2
-
ei (geheel)1
Afwerken
-
ei (geheel)1
-
zout1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
9.8 g
Kalorie
2826 kJ /
679 kcal
Tłuszcz
54.9 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekker smullen
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Appel Pinda Rolls
Brak ocen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Brak ocen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen
Smoothie
5 min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 godz. 30 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Brak ocen
Spookachtige snacks
1 godz. 15 min
Lolly's
40 min
Driedubbele chocoladetaart
2 godz. 30 min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 godz. 50 min
Aardappel flatbread
12 godz.