Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 370 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 10 g de levadura seca - 20 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar el bol
- 1 pellizco de azúcar
- 600 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Cubierta
- 20 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar la bandeja
- 100 g de cebolla morada cortada en pluma
- 1 cucharada de romero fresco o seco
- 1 cucharadita de sal gruesa
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 46.9 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sofrito chileno
20 min
Quiche de zapallito italiano
1h 10 min
Pan brioche de hamburguesa
2j 10 menit
Carbonada
1 Std. 15 Min
Pan de molde
3sa
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 menit
Crema ácida
5 min
Pan amasado
55 Min
Queque clásico
1j 20 menit
Pastelera de choclo
1j
Ñoquis con salsa rosa
2 godz. 25 min
Panqueques con dulce de leche
1 Std. 15 Min