Hrušky v červeném víně

Hrušky v červeném víně

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porce

Składniki

  • 1 kus skořice, celé
  • 2 kusy vanilkového lusku
  • 2 kusy hřebíčků
  • 800 gramů hrušek oloupaných, na čtvrtky
  • 750 gramů červeného vína
  • 150 gramů cukru
  • 60 gramů rybízového džemu
  • 1 špetka pepře černého, mletého

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porce

Białko 1.5 g
Kalorie 1751 kJ / 418 kcal
Tłuszcz 0.7 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 72.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...