Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 kus skořice, celé
- 2 kusy vanilkového lusku
- 2 kusy hřebíčků
- 800 gramů hrušek, oloupaných, na čtvrtky
- 750 gramů červeného vína
- 150 gramů cukru
- 60 gramů rybízového džemu
- 1 špetka pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 72.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini koláčky se sušenými rajčaty
50 Min
Portugalská zelená vejce
Brak ocen
Friday night
6 Min
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Brak ocen
Středomořské máslo
5 Std. 20 Min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1j
Terina z rajčat
25h 20min
Caribic shake
5 min
Fenyklový digestiv
10 min
Zabaione
15min
Jahodový likér s mátou
10 min
Dresink s vejci a bylinkami
10 min