Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g vin roșu
-
100
g vin de Porto
lub apă - 250 g apă
- 350 g zahăr
- 2 bețe de scorțișoară
- 2 bucăți anason stelat
- 2 bucăți coajă de portocală (1 x 3-4 cm)
- 4 pere (cca. 180 g fiecare), curățate
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 116 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milkshake cu caramel miso
20 dk
Shoturi cu votcă și merișoare
Nessuna valutazione
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Nessuna valutazione
Medalioane de vițel sous-vide
Nessuna valutazione
Panna cotta cu scorțișoară și compot de mere și caise cu ghimbir
Nessuna valutazione
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Nessuna valutazione
Bavareză de sparanghel
Nessuna valutazione
Soldăței de omletă
Nessuna valutazione
Înghețată cu zabaione
10 Std. 20 Min
Bloody Mary
5 Min
Margarita
5 Min
Pere în vin roșu
3 godz. 20 min